Επιστημονική ομάδα ``Μητρότης``

Προϊσταμένη, Διπλωματούχος Μαία

Ευρυδίκη Τογκαρίδη

Η Ευρυδίκη Τογκαρίδη είναι Προϊσταμένη Μαία και Διπλωματούχος Μαία ΑΤΕΙ Αθηνών. Έχει κλινική εμπειρία Μαιευτικού- Γυναικολογικού Ιατρείου και αίθουσας τοκετών 9 έτη. Έχει εργαστεί στην Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή & Εξωσωματική Γονιμοποίηση και οργάνωση και διατήρηση Συστημάτων διαχείρισης ποιότητας (ΙSΟ 9001 & ΕΝ 15224).
Εργάζεται στην ΜΙΥΑ ‘’ΜΗΤΡΟΤΗΣ’’ από το έτος 2012.
Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Διπλωματούχος Μαία

Ξανθή Κερασιώτη

Η Ξανθή Κερασιώτη είναι Διπλωματούχος Μαία, αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Μαιευτικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονικης.
Συνέχισε τις σπουδές της παρακολουθώντας το μεταπτυχιακό ‘’Παθολογία της Κύησης’’ στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι ειδικευμένη στην περιγεννητική προετοιμασία γονέων και εκπαιδεύτρια Prenatal Yoga.
Εχει κάνει ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά.
Εργάζεται στη ΜΙΥΑ’’ ΜΗΤΡΟΤΗΣ’’ από το 2018.
Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Διπλωματούχος Μαία

Πελαγία Χατζημιχαηλίδη

Η Πελαγία Χατζημιχαηλίδη είναι Διπλωματούχος Μαία, απόφοιτος του τμήματος Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Έχει κάνει κλινική πρακτική εκπαίδευση στα νοσοκομεία Γ.Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΑΤΤΙΚΟ, ΕΛΕΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και στη ΜΕΝΝ ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.
Εργάζεται στη ΜΙΥΑ ‘ΜΗΤΡΟΤΗΣ’ από το 2021.
Μιλάει αγγλικά.

Βοηθός Νοσηλείας Συντονίστρια Κύκλων Εξωσωματικής

Ευγενία Μπιρμπίλη

Η Ευγενία Μπιρμπίλη εργάζεται στην ΜΙΥΑ ‘’ΜΗΤΡΟΤΗΣ’’ από το έτος 2002 ως βοηθός νοσηλείας με υπεύθυνα καθήκοντα στην εξωσωματική γονιμοποίηση, το χειρουργείο, την αποστείρωση και την οργάνωση κύκλων Εξωσωματικής.

Υπεύθυνη αποστείρωσης

Mihaela David

Η Mihaela David εργάζεται στην αποστείρωση της ΜΙΥΑ ‘’ΜΗΤΡΟΤΗΣ‘’ από το έτος 2007.

BSc,MSc, Biomedical Sciences, Healthcare Leadership and Commissioning, Clinical Embryologist (ESHRE Certified).

Εμμανουήλ Μανιάς

Ο Εμμανουήλ Μανιάς σπούδασε Biomedical Sciences στο Πανεπιστήμιο St. George’s Hospital Medical School , University of London, και κατέχει Μάστερ σε “Healthcare Leadership and Commissioning “από το Brighton and Sussex Medical School.
Έχει τρία χρόνια εμπειρίας ως IVF Laboratory Assistant and Administrator and δύο ετη ως Corporate, Financial and Accounting Analyst ,στο Λονδίνο. Εχει οργανωτικά καθήκοντα στην Κλινική Μητρότης , συμβάλλει στην ορθή λειτουργία του εργαστηρίου, και εργάζεται ως Clinical Embryologist (ESHRE Certified).

Μαιευτήρας Χειρούργος Γυναικολόγος

Δρ Χριστίνα-Ιωάννα Δοντσίδη

Η Χριστίνα Ιωάννα Δοντσίδη είναι μαιευτήρας-χειρουργός γυναικολόγος με εξειδίκευση στις κυήσεις υψηλού κινδύνου, την ενδοσκοπική χειρουργική και την δυσπλασία τραχήλου.
Αποφοίτησε μετά από 6ετή φοίτηση από την ιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό “λίαν καλώς” και κατόπιν μετέβη στη Γερμανία, στο ακαδημαϊκό νοσοκομείο Carl Thiem Klinikum του πανεπιστήμιου  Charité ,όπου ειδικεύτηκε στη μαιευτική και γυναικολογία , έλαβε τον τίτλο του Επιμελητή Α’ και έγινε υπεύθυνη του περιγεννητικού και μαιευτικού τομέα.
Η γυναικολογική κλινική αυτή αποτελεί περιγεννητικό κέντρου πρώτου (μέγιστου) βαθμού, κέντρο ενδομητρίωσης, κέντρο δυσπλασίας τραχήλου-κολποσκόπησης και κέντρο μαστού. Εκεί έλαβε τον τίτλο της υποειδικότητας `Ειδική Μαιευτική και Περιγεννητική Ιατρική‘ , εξειδικεύτηκε στις κυήσεις υψηλού κινδύνου και τους επιπλεγμένους τοκετούς, φέρνοντας στον κόσμο περισσότερα από 1000 νεογνά.
Από το 2022 ζει και εργάζεται στην Αθήνα στην μονάδα ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ‚ΜΗΤΡΌΤΗΣ‘, πιστοποιημένη με τα πρότυπα ποιότητας ISO 9001 , ΕΝ 15224 ,με άδεια λειτουργίας από την εθνική αρχή ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Παράλληλα συμμετέχει σε συνέδρια και σεμινάρια του εξωτερικού για την διαρκή επικαιροποίηση των ιατρικών μεθόδων.